Життя після Дікапріо

12.03.2015
Життя після Дікапріо

Бар Рафаелі.

Колишня дівчина Леонардо Дікапріо, яка після розриву з актором бідкалася, що ніяк не може знайти собі гідну пару, нарешті «зірвала джекпот». Як повідомляє сайт Contact Music, ізраїльська топ-модель Бар Рафаелі (а йдеться саме про неї) отримала пропозицію руки і серця від успішного бізнесмена Аді Езри. За чутками, 40-річний підприємець освідчився 29-річній красуні під час романтичної відпустки на Карибах.

Із Езрою Рафаелі познайомили спільні друзі. Пара зустрічається вже більше року і, подейкують, на початку стосунків запальний чоловік не на жарт налякав звичну до чоловічої уваги модельку своєю ревнивістю. Але згодом Аді змирився з тим, що завдяки своїй роботі його кохана є об’єктом жадання для багатьох чоловіків, і трохи вгамував свої ревнощі.

До слова, якщо Бар погодиться вийти за Езру заміж, для неї це буде вже другий шлюб. Проте перший був фіктивним — у 2007-му році манекенниця побралася з другом сім’ї, щоб уникнути служби в армії, яку в Ізраїлі зобов’язані відбути всі незаміжні дівчата. Щойно небезпека призову минула, псевдоподружжя розлучилося.

Після заручин Рафаелі нарешті зможе спокійніше сприймати новини від свого колишнього, які раніше вганяли її ледве не в депресію. Якось білявка зізналася, що коли побачила фото Дікапріо з актрисою Блейк Лайвлі, то гірко розридалася, хоч на той час вони з Лео вже й розійшлися. Але шість років стосунків — це все-таки не жарти.

Лайвлі відтоді вже встигла не лише порвати з Дікапріо, а й вийти заміж за актора Райана Рейнольдса і народити йому дитину. А Леонардо змінив іще кількох пасій, але й досі парубкує. За чутками, зараз він зустрічається з барбадоською співачкою Ріанною, яку вже навіть познайомив із батьками.