ХРОНІКА

12.03.2015

Футбол

Після розгляду апеляції, яку київське «Динамо» подало до УЄФА щодо Андрія Ярмоленка та Юнеса Беланди, на яких було накладено триматчеву дискваліфікацію за вилучення в першому поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Генгама», КДК Європейського союзу футбольних асоціацій вирішив скоротити до одного матчу «бан» Ярмолі та залишити в силі дисциплінарне покарання французькому легіонеру «біло-синіх». Відтак лідер динамівських атак зможе допомогти своїй команді вже в сьогоднішньому поєдинку проти «Евертона».

Теніс

Турнір WTA в Індіан-Уелсі (США, призовий фонд — 5,3 млн. доларів). Фінал кваліфікації. Цуренко (Україна) — Пеєр (Ізраїль) — 6:7, 6:4, 6:2. Козлова (Україна) — Конта (В. Британія) — 6:1, 3:6, 6:3.

Кульова стрільба

На чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї, який проходив у голландському Арнемі, чернігівка Олена Костевич виборола континентальне «золото» (пістолет, 10 м), яке стало першим у її величезній медальній колекції. У боротьбі за найвищу нагороду іменита українка випередила болгарку Бонєву та представницю Угорщини Тобаї-Шике.

Фігурне катання

Після успішного дебюту на дорослому чемпіонаті Європи, де наша молода танцювальна пара — Олександра Назарова/Максим Нікітін посіли високе 11-те місце, вихованці Олександра Жуліна днями завоювали «бронзу» на юніорському чемпіонаті світу, котрий проходив у Таллінні.