Впливова і ревнива

06.03.2015
Впливова і ревнива

Джордж Клуні і Амаль.

Колишньому затятому холостяку Джорджу Клуні неймовірно пощастило з дружиною. Мало того, що його Амаль — просто красуня, та ще й наділена бездоганним смаком і почуттям стилю, вона ще й розумниця! Днями відома юристка, яка до шлюбу з Джорджем носила прізвище Аламуддін, посіла друге місце у рейтингу найвпливовіших у світі арабських жінок (першою стала міністр із міжнародної співпраці й розвитку ОАЕ, шейха Любна Аль Касімі).

Як зазначає видання Arabian Business Magazine, яке щороку укладає такий список, Амаль відзначилася успіхами як міжнародний адвокат засновника сайту «Вікілікс» Джуліана Ассанжа та екс-Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, а також своїм внеском у справу про геноцид вірменів у Європейському суді з прав людини. До слова, у топ-100 найбільш впливових арабок місіс Клуні, яка є етнічною ліванкою, фігурує вперше. Й одразу таке високе місце!

Але є все-таки в Амаль щонайменше одна вада. Попри всю свою успішність і самодостатність, 36-річна жінка дуже ревнива. Як стверджують західні таблоїди, свого старшого на 17 років благовірного вона просто замучила підозрами у зраді. А коли 3 лютого Джордж пропустив її день народження, щоб натомість провести день зі Скарлетт Йоханссон, дружина просто знавісніла й потім іще довго з ним не розмовляла. Хоча причина у Клуні була цілком пристойна — вони зі Скарлетт весь день провели на знімальному майданчику фільму «Аве, Цезар!», де грають головні ролі. І хоча тепер подружжя вже помирилося, друзі сім’ї побоюються, що це лише перший небезпечний «дзвіночок», і надалі характер Амаль іще погіршиться...