Службовий роман

05.03.2015
Службовий роман

Лілі Коул.

Британська топ-модель Лілі Коул демонструє помітні успіхи і в акторській кар’єрі. За останні вісім років 26-річна рудоволоска знялася вже більш ніж у півтора десятка фільмів, зокрема й таких успішних, як «Імаджинаріум доктора Парнаса» та «Білосніжка і мисливець». Довгоногу дівчину з цікавою зовнішністю бачить героїнею своїх проектів не один режисер, але найближчим часом Лілі доведеться тимчасово відмовитися як від зйомок, так і від подіуму. Як повідомляє британська преса, Коул чекає дитину від свого давнього ділового партнера Куейма Феррейри. Вони разом працювали над створенням власної соціальної мережі Лілі — «Імпоссібл» («Неможлива»).

Першою новину оголосила сама модель. «Після тривалої спільної роботи ми з Куеймом закохалися одне в одного. І я щаслива поділитися з вами нашою радістю — ми чекаємо первістка», — написала Лілі у своєму блозі.

Після чого журналісти, порившись у фотозвітах, одразу згадали, що на церемонію вручення престижної модної нагороди ELLE Style Awards Коул як одна з її лауреаток прийшла у «підозріло» вільній сукні...