ХРОНІКА

04.03.2015

Футбол

Італійська Серія А. Заключний матч 25-го туру. «Рома» — «Ювентус» — 1:1 (Кейта, 78 — Тевес, 64).

Лідери: «Ювентус» — 58, «Рома» — 49, «Наполі» — 45...

* * *

Іспанська прімера. Заключний матч 25-го туру. «Сельта» — «Ельче» — 1:1.

* * *

Через незадовільну фінансову атмосферу «Металіст» продовжують залишати легіонери. Черговою втратою харківського клубу став сенегальський захисник Папа Гуйє, який підписав контракт із «Дніпром». У Дніпропетровську Гуйє буде працювати під орудою Мирона Маркевича, з яким він тривалий час співпрацював у Харкові. Водночас «Металіст» продовжує робити ставку на вітчизняних виконавців. Черговим українським новачком слобожанців став динамівський захисник Євген Селін, котрий поповнив ряди «Металіста» на правах оренди. Тимчасово за межами Києва керівництво динамівського клубу також влаштувало Лукмана Аруну та Максима Коваля, які продовжать свої виступи у складі «Говерли».

Баскетбол

НБА. Регулярний чемпіонат. «Маямі» — «Фінікс» — 115:98 (Лень («Ф») — 10 очок + 11 підбирань).

Український центровий «сонячних» не дограв цей поєдинок через вилучення. Під час ігрового епізоду в третій чверті наш співвітчизник влаштував штовханину зі своїм візаві з «Маямі» Хасаном Уайтсайдом. Як наслідок: обох забіяк арбітри відправили до роздягальні.

Теніс

Турнір WTA у Куала-Лумпурі (Малайзія, призовий фонд — 250 тис. доларів). Перший раунд. Чжу (Китай) — Бейгельзімер (Україна) — 6:4, 4:6, 6:3.

Олімпізм

Національний олімпійський комітет назвав біатлоністку Ірину Варвинець кращою спортсменкою лютого. Високого звання вихованка Миколи Зоца удостоїлася завдяки успішному виступу на чемпіонаті Європи, де представниця Чернігівщини здобула «срібло» в гонці переслідування та естафетне «золото».