Перлинний детектив

03.03.2015
Перлинний детектив

Люпіта Ніонго в тій самій сукні.

Кенійка Люпіта Ніонго поки що залишається актрисою однієї ролі. Щоправда, дебют в історичній драмі «12 років рабства» став для неї тріумфальним — дівчина «з місця в кар’єр» отримала премію «Оскар», про яку чимало акторів марно мріють упродовж десятиріч професійної діяльності. Але за рік, що минув відтоді, Люпіта з’явилася на широкому екрані лише як другорядний персонаж у фільмі «Нон-стоп». Втім, завдяки вдалому піару їй вдається майже не сходити зі сторінок таблоїдів і глянцевих журналів. Трохи інтриги щодо особистого життя, регулярні появи в різних рейтингах «найгарніших», «найстильніших» тощо — і Ніонго залишатиметься зіркою ще довго, навіть якщо не зніматиметься взагалі.

Чергова можливість опинитися в центрі уваги випала актрисі кілька днів тому. Як повідомили американські ЗМІ, з готельного номера Люпіти викрали сукню від Кельвіна Кляйна, в якій зірка у ніч на 23 лютого з’явилася на цьогорічній «оскарівській» церемонії. Плаття привабило злодіїв тим, що було щільно розшите перлами. Згідно з повідомленнями, загалом його вкривало 6 тисяч штучно вирощених перлин, а загальна вартість туалету становила 150 тисяч доларів.

Поліція Лос-Анджелеса залучила до пошуків дорогого вбрання своїх найкращих фахівців, але довго напружуватися їм не довелося. Буквально напередодні дня народження актриси, якій 1 березня виповнилося 32 роки, злодії сукню… повернули. І не лише тому, що раптом вирішили зробити іменинниці приємне. Вони просто з’ясували, що перли насправді… фальшиві, пластмасові. Тож повідомлення про «найдорожчу сукню «оскарівської» церемонії» теж виявилися не більш ніж черговим піаром.