Ще один відтінок слави

24.02.2015
Ще один відтінок слави

Дакота Джонсон.

Зустрічатися з відомою людиною, особливо якщо шалена популярність звалилася на неї в одну мить, непросто. От і бойфренд голлівудської актриси Дакоти Джонсон не витримав її несподіваної слави й запропонував «залишитися друзями». Хлопця, звісно, можна зрозуміти. Адже до всіх інших незручностей, які приносить роман із кумиром мільйонів, у даному випадку додався ще один пікантний момент — Дакота «прокинулася знаменитою» після виходу на екрани еротичного трилера, в якому зіграла головну роль.

Із фронтменом інді-рок-гурту Drowners Меттью Хіттом зірка «50 відтінків сірого» зустрічалася півроку. Хлопець, звісно, знав, що кохана знімається в «пікантному» фільмі, але все ж виявився неготовим до того ажіотажу, який виник навколо головних героїв цієї хітової стрічки після її виходу на екрани. Тож незадовго до того, як міс Джонсон разом із Джеймі Дорнаном вирушила в промо-турне з презентацією прем’єри, вони з Меттью розійшлися.

Сама дівчина розрив не коментує, але не приховує, що їй теж нелегко звикнути до слави. І це при тому, що 25-річна актриса — не «дівчина з вулиці», а дочка відомих батьків, тож зірковий стиль життя для неї мав би бути звичним. Батьки Дакоти — актори Мелані Гріффіт і Дон Джонсон, а колишній вітчим — знаменитий іспанський мачо, актор і режисер Антоніо Бандерас. «Звісно, я з дитинства звикла до зіркового стилю життя. Але не можу сказати, що він мені подобався. І вже точно я не хотіла його для себе», — зізнається свіжоспечена знаменитість. Одне тільки незрозуміло — чому ж тоді вона так прагнула зіграти цю роль, та й узагалі давно будувала акторську кар’єру, знімаючись у менш помітних фільмах і серіалах.