Кажуть люди, я сама — наче квіточка

17.02.2015
Кажуть люди, я сама — наче квіточка

Хейден-україночка.

На честь Дня всіх закоханих голлівудська кінозірка Хейден Панеттьєрі влаштувала своєму бойфренду, українському боксерові Володимиру Кличку, приємний сюрприз. Актриса вбралася у вишиванку, сфотографувалася і виклала фото у своєму «Твіттері» з підписом: «До дня святого Валентина я перевтілилася в українську дівчину».

Володя, судячи з усього, привітав кохану щонайменше розкішним букетом, який Хейден також показала, пояснивши: «Мої улюблені квіти від мого улюбленого чоловіка (окрім батька, звичайно)».

З огляду на квітучий вигляд американської «дюймовочки», материнство йде їй на користь, хоч іще нещодавно Панеттьєрі скаржилася, що бути мамою немовляти дуже нелегко. Нагадаємо, на початку грудня 25-річна актриса народила донечку Кайю Євдокію. А нещодавно Володимир заявив, що спільна дитина зв’язує їх із Хейден набагато сильніше, ніж офіційний шлюб. «Я такий щасливий, що в моєму житті є Хейден. Вона — найкраща мати, яку я лише міг собі уявити», — зізнався боксер.

Пара вже кілька разів призначала дату весілля, але щоразу його доводилося переносити через трагічні події в Україні — спершу на Майдані, потім — на сході, де точиться війна... Зрештою закохані вирішили, що одружаться вже тоді, коли на батьківщині нареченого настане спокій.