Голою — краще!

13.02.2015
Голою — краще!

Пінк в «антихутряній» рекламі.

Хоча зима вже добігає кінця, нагадати про те, що шуби та інший одяг із натурального хутра — це результат жорстокого вбивства безневинних звірят, ніколи не пізно. Так вважають в організації «Люди за етичне поводження з тваринами» (ПЕТА), яка цього разу залучила до своєї відомої кампанії «Краще ходити голим, ніж носити хутро» відому співачку Пінк. Усі зірки, які знімаються в «рекламі» цього гасла, позують повністю оголеними.

Найближчим часом бігборди та плакати з Пінк у костюмі Єви з’являться на вулицях міст США, а найбільший з них висітиме на Таймс-сквер у Нью-Йорку. Там, до речі, починається Тиждень моди сезону осінь/зима — 2015/2016, тож нагадати дизайнерам і їхнім клієнтам про етичність — саме час.

«Хотіла б я сказати, що завжди була байдужа до хутра. Але, на жаль, були часи, коли я була надто егоїстичною й носила хутряні речі. Та тепер порозумнішала й повністю відмовилася від них. Я хочу, щоб усі дізналися про ті жахи, через які проходять тварини заради модних трендів», — каже 35-річна співачка.

Нагадаємо, зараз Пінк тимчасово відмовилася від сольної кар’єри й навіть від свого псевдоніму (справжнє ім’я виконавиці — Аліша Бет Мур) і виступає в дуеті «You+Me» з канадським вокалістом Далласом Гріном.