Це ж просто свято якесь!

29.01.2015
Це ж просто свято якесь!

Тесс Холідей.

Дарма кажуть, що боротьба за появу на подіумах моделей нормальної, а не дистрофічної, статури поки не досягла особливих успіхів. Справді, більшість дизайнерів і досі обирає для показу своїх колекцій «тонких-дзвінких» «вішалок». Але й дівчата з формами мають усе більше шансів зробити модельну кар’єру. Яскравий тому приклад — досвід американки Тесс Холідей. Днями 29-річна жінка підписала контракт із модельною агенцією MiLK Management — це перша угода в історії моделей «плюс сайз» (великих розмірів) із такими параметрами.

Річ у тім, що навіть для «великої» моделі Тесс аж дуже «габаритна». Маючи 165 сантиметрів на зріст, вона носить 62-64 розмір одягу і важить понад 120 кілограмів.

«Я мріяла стати моделлю все життя. Пам’ятаю, коли мені було 15 років, я дізналася про існування «плюс сайз» і одразу пішла на кастинг. Але мене відправили додому, бо я для них виявилая завеликою. Ще й посміялися, сказали, що мені ніколи не стати моделлю. Але я вперта дівчинка!» — розповіла місіс Холідей (це прізвище її чоловіка, яке в перекладі з англійської означає «свято») журналу «Піпл».

За словами Тесс, ставши моделлю, вона почала дивитися на своє тіло з іншого боку. «Інколи я дивлюся на свої фото і думаю: хе, а я ж симпатична!». Хоча й раніше американка не скаржилася на низьку самооцінку, адже сміливо викладала у фотоблог «Інстаграм» досить відверті фото. До речі, кількість читачів її блогу зростає з кожним днем — зараз їх уже більше 350 тисяч.

Попри те, що на адресу Тесс надходить чимало негативних коментарів, більшість відгуків усе-таки не приховує захвату сміливістю й розкутістю моделі. Вона навіть заснувала рух #EffYourBeautyStandards, за допомогою якого закликає жінок любити своє тіло і не звертати уваги на «стандарти».