«Бронза» в неконкурсний час

27.01.2015
«Бронза» в неконкурсний час

Друга віце-міс Діана Гаркуша.

Найкрасивішою «міс» у Всесвіті знову стала латиноамериканка. Принаймні за версією однойменного конкурсу, фінал якого в ніч із неділі на понеділок відбувся в Маямі. 22-річна красуня з Колумбії Пауліна Вега від початку була серед фавориток змагання, тож її перемога стала цілком заслуженою. Титул першої віце-міс, яка в разі неспроможності переможниці виконувати обов’язки «Міс Всесвіт» заступить її на цій «посаді», здобула представниця США Ніа Санчес. А почесна «бронза» й звання другої віце-міс дісталося 20-річній українці Діані Гаркуші. Також до п’ятірки найкращих увійшли «міски» з Голландії та Ямайки.

За словами президента «Міс Україна-Всесвіт» Олександри Ніколаєнко-Раффін, харків’янка Діана виступила просто блискуче. «Вона була за крок до перемоги, але через недосвідченість перенервувала й не дуже добре відповіла на перше запитання від членів журі. На другому запитанні вона вже серйозно реабілітувалася й зібралася, проявила патріотизм і зуміла своєю відповіддю привернути увагу світової громадськості до ситуації в Україні», — цитує Сашу «Таблоїд».

«Реабілітаційною» відповіддю став патріотичний спіч Діани із закликом допомогти Україні, українській армії та людям, які потерпають від бойових дій. Ці слова українки зал зустрів вигуками підтримки й оплесками.

«Друга віце-міс Всесвіт — це чудовий результат для нас, і ми пишаємося нашою Діаною і нашою країною. У такий складний і не конкурсний час для всіх нас ми це заслужили», — підсумувала Ніколаєнко.

У конкурсі національних костюмів, який відбувся 21 січня, українка також привернула увагу до трагічних подій на Батьківщині, вийшовши в червоно-чорному вбранні «Наречена війни». Втім, найкращим глядачі визнали костюм «Міс Індонезії».

Звання «Міс фотогенічність» виборола представниця Пуерто-Ріко, а найбільш товариською з-поміж 88 учасниць конкурсу самі дівчата назвали нігерійку, якій, відповідно, дістався титул «Міс конгеніальність».

«Міс Росія» Юлія Аліпова не потрапила навіть у 15-ку фіналісток, що дало привід російським коментаторам на інтернет-форумах укотре захлинутися злістю з приводу «спланованої Америкою акції» проти Росії й на підтримку «української хунти».

Переможниця конкурсу «Міс Всесвіт-2014» Пауліна Вега, якій 15 січня виповнилося 22 роки, є онукою видатного тенора Гастона Веги. Окрім рідної іспанської, вона вільно говорить англійською й трохи французькою. Пауліна — студентка факультету менеджменту університету Боготи, але скаржиться, що робота моделлю та регулярна участь у конкурсах краси майже не залишають часу на науку. Тому, за словами красуні, це останнє таке змагання, в якому вона бере участь — «дуже вже хочеться нарешті нормально взятися за навчання».