Модель і футболіст — не пара?

16.01.2015
Модель і футболіст — не пара?

Ірина Шейк і Кріштіано Роналдо.

Західні таблоїди активно смакують новину — португальський футболіст Кріштіано Роналдо і російська топ-модель Ірина Шейк розійшлися. Щоправда, жодних підтверджень цьому поки немає.

Поштовхом для таких чуток стала відсутність Ірини на церемонії нагородження найпрестижнішою футбольною нагородою — «Золотим м’ячем», який уже вдруге дістався Кріштіано. «Виправданням» для моделі, яка не прийшла підтримати коханого, міг би стати напружений робочий графік. Але, як свідчить фотоблог Іри в в «Інстаграмі», іще за кілька днів до того вона розслаблялася на пляжі. Без бойфренда... Принаймні якщо вважати таким Роналдо, адже, як свідчить одне фото, де на пружних сідницях красуні відбилися чиїсь великі долоні, хтось таки складає їй компанію.

6 січня Шейк виповнилось 29 років, і з цієї нагоди дівчина вирішила влаштувати собі канікули на Мальдівах. Бажання зрозуміле, але той факт, що у своїх соцмережах вона за ці дні про Роналдо й не згадує, не може не дивувати. Навіть із «Золотим м’ячем» не привітала! Хоча ще недавно запевняла, що Кріштіано — ідеальний чоловік, і ділилася з журналістами своїми мріями про сім’ю та великий будинок...

Утім, як припускають деякі «обізнані джерела», насправді все значно прозаїчніше. У Шейк із Роналдо просто закінчився п’ятирічний контракт, згідно з яким, російська красуня забезпечувала спортсменові з нетрадиційною сексуальною орієнтацією «прикриття» від любителів обговорити, що коїться в чужому ліжку. Про те, що форвард мадридського «Реала» насправді полюбляє хлопців, пліткують уже давно. Однак жодному папараці ще ніколи не вдалося зловити Роналдо в романтичній компанії з представником чоловічої статі.