Кінець незалежності

23.12.2014
Кінець незалежності

Камерон Діаз.

Голлівудська кінозірка Камерон Діаз завжди славилася своєю незалежністю. 42-річна актриса крутила романи з багатьма чоловіками, як відомими, так і не дуже, зокрема й такими завидними женихами, як Метт Діллон, Джаред Лето, Джастін Тімберлейк... Але жодного разу не виходила заміж. Не тому, що не кликали — просто Кем завжди вважала, що це зайве.

«Думаю, багатьом людям доводиться жити у шлюбі з тим, кого вони вже більше не люблять. А я не хочу виходити заміж за когось, із ким потім доведеться розлучатися», — якось пояснила своє ставлення до заміжжя актриса. Хоча й не зарікалася: «Звісно, те, що я зараз не готова до шлюбу, не означає, що я не буду готова до нього колись у майбутньому. Життя покаже...».

І от, схоже, життя показало, що вже час. Як повідомляють американські таблоїди, Діаз офіційно заручилася зі своїм бойфрендом, рок-музикантом Бенджі Медденом, з яким зустрічається близько року.

Ініціатива, звісно, походить від Бенджі — Камерон планувала і надалі жити з ним у цивільному шлюбі й, можливо, нарешті стати мамою. Але 35-річний чоловік заявив, що діти мають народжуватися в узаконених стосунках. І, на диво, зірка «Банд Нью-Йорка» з ним майже не сперечалася. Це при тому, що раніше на такі пропозиції актриса зазвичай віджартовувалася, а Медден часто закохувався і шлюбу швидше уникав, ніж прагнув. Очевидно, Кем справді «та сама», якщо їм обом раптом захотілося звити спільне сімейне гніздечко.