Монстр у костюмі «Пуми»

19.12.2014
Монстр у костюмі «Пуми»

Ріанна.

Барбадоська співачка Ріанна наділена не лише чудовим сильним голосом, а й особливим відчуттям стилю. Щоправда, далеко не всім її імідж — на межі класики й епатажу — до вподоби. Тому 26-річна зірка неодноразово потрапляла як у рейтинги «ікон стилю», так і в списки «найгірше одягнених знаменитостей».

Але керівництву компанії з виробництва спортивного одягу марки Puma смак Ріанни, схоже, до вподоби. Адже саме їй, а не якому-небудь відомому дизайнеру, запропонували посаду креативного директора цього бренду. Як повідомляють західні таблоїди, зірка ритм-н-блюзу вже дала згоду.

«Підписання контракту з Ріанною — фантастичний крок для бренду Puma. Особлива харизма, унікальність та амбіції — все це робить її ідеальним послом для нашого бренду. Ми дуже раді, що тепер вона з нами, і з нетерпінням чекаємо, що буде далі», — сказав генеральний директор марки Берн Гульден.

Співпраця справді вигідна, адже компанія отримала одразу й дизайнера, і «обличчя» бренду — Рі не лише розроблятиме дизайн нових продуктів компанії, а й зніметься в рекламній кампанії Puma осінь/зима-2015.

Окрім співпраці з модними брендами й роботи на сцені, Ріанна встигає займатися ще й акторською кар’єрою. Нещодавно вона знялася в пародійному кіноролику, відзнятому у формі трейлера до вигаданого романтичного фільму «Озеро Місяцетрус». Героїня співачки у цьому відео перетворюється на монстра і лякає закоханих, яких зіграли Ештон Кетчер із Мілою Куніс. Як пояснюється на сайті Deadline, цей трейлер буде показано у фільмі Вілла Глака «Енні», прем’єра якого відбудеться 19 грудня.