ХРОНІКА

17.12.2014

Гандбол

Чемпіонат Європи. Жінки. Основний раунд. Група I. Польща — Данія — 19:28, Іспанія — Норвегія — 26:29, Угорщина — Румунія — 20:19, Іспанія — Румунія — 20:22, Польща — Норвегія — 24:26, Угорщина — Данія — 20:23.

Турнірне становище після 4 матчів: Норвегія — 8, Данія — 5, Іспанія, Угорщина — 4, Румунія — 3, Польща — 0.

Група ІІ. Німеччина — Чорногорія — 20:27, Швеція — Франція — 29:26, Голландія — Словаччина — 30:20.

Турнірне становище після трьох матчів: Голландія, Швеція — 5, Чорногорія, Франція — 4, Німеччина, Словаччина — 0.

Баскетбол

Члени виконкому Федерації баскетболу України вирішили продовжити контракт з американським наставником Майком Фрателло, якому Олександр Волков і К° довірили підготовку національної чоловічої збірної до Євробаскету-2015.

* * *

За повідомленням офіційного сайта ФБУ, двоє представників вітчизняного баскетболу — Аліна Ягупова та Святослав Михайлюк — потрапили до переліку претендентів на звання кращого гравця року у своїх «гендерних категоріях».

Хокей

Український нападник Костянтин Касянчук, відомий своїми виступами за київський «Сокіл» та московське «Динамо», розірвав контракт (за взаємною згодою сторін) iз воронезьким клубом «Буран», що виступає у другій за силою лізі Росії — ВХЛ.

Біатлон

На етапі Кубка IBU, що триває в австрійському місті Обертіллах, член національної збірної України Віталій Кільчицький виграв індивідуальну гонку. Припустившись одного промаху, українець більше ніж на півхвилини випередив австрійця Гроссеггера та росіянина Пащенка.

Водночас представниця жіночої збірної Ірина Вавринець за підсумками аналогічної дисципліни посіла другу сходинку. Попри ідеальну стрільбу, вона програла 7,9 сек знаній німкені Тіні Бахман, котра дозволила собі один постріл у «молоко».