Народження сильної жінки

16.12.2014
Народження сильної жінки

Хейден Панеттьєрі й Володимир Кличко.

У боксерській родині Кличків минулий тиждень був особливо радісним — Володимир уперше став батьком, а Віталій, відповідно, дядьком. Наречена молодшого брата, голлівудська кінозірка Хейден Панеттьєрі, 9 грудня у США народила донечку. Хоча більшість українських ЗМІ не витримала й поширила цю новину... за кілька днів до пологів. Заплутав нетерплячих журналістів Віталій, який іще 5 грудня через свого прес-секретаря Оксану Зінов’єву повідомив у «Твіттері», що «з хвилини на хвилину» Володя і Хейден стануть батьками.

Як написав у своєму блозі новоспечений батько Володимир, своїй першій донечці вони з Хейден дали ім’я Кайя Євдокія. Хейден дуже тішиться з того, що в неї саме донечка: «Я відчуваю — моїх знань достатньо для того, щоб виростити сильну жінку», — запевняє актриса.

За кілька тижнів до пологів папараці «підловили» 25-річну Панеттьєрі на одному з гавайських пляжів. Крихітна (всього лише 155 сантиметрів на зріст) актриса, яка під час вагітності набрала майже 20 кілограмів, скаржилася, що їй важко носити таку вагу. І заявила друзям, що сподівається повернутися у форму за кілька місяців. Тоді, можливо, й весілля нарешті зіграють — через трагічні події, що відбувалися впродовж цього року в Україні, зіркова пара кілька разів відкладала церемонію.