ХРОНІКА

09.12.2014

Спортивна гімнастика

Українець Олег Верняєв на етапі Кубка світу в Глазго взяв «золото» в абсолютній першості (91.598 очка).

Дзюдо

Український дзюдоїст Артем Блошенко посів третє місце на турнірі «Гренд слем» у Токіо. У «бронзовому» поєдинку вагової категорії до 100 кг донеччанин переміг Мартіна Пацека зі Швеції. Ця медаль стала єдиною, здобутою збірною України на цьому престижному турнірі.

Хокей

Найближчий навчально-тренувальний збір національної збірної України з хокею відбудеться аж у лютому — у третю міжнародну перерву ІІХФ. Незважаючи на попередні домовленості про товариські матчі в грудні, стало відомо, що їх не буде. Нагадаємо, внутрішня хокейна першість в Україні досі не почалася. Причина відмови від зборів у грудні — рішення головного тренера збірної Олександра Годинюка, стверджує ZN.ua.

У лютому збірна України зіграє на «Єврочелленджі» у Польщі, де, крім господарів, виступлять також збірні Казахстану й Угорщини. А у квітні 2015 року на «синьо-жовтих» чекає чемпіонат світу в дивізіоні 1А, де українців будуть екзаменувати команди Польщі, Італії, Казахстану, Угорщини та Японії.

Теніс

Третя ракетка України Ілля Марченко оголосив ім’я свого нового тренера. Ним став словацький фахівець Тібор Той, який раніше працював із Сергієм Бубкою та Сергієм Стаховським.