«Просто називайте мене «сер»

05.12.2014
«Просто називайте мене «сер»

Тільда Суїнтон.

Британська кінозірка Тільда Суїнтон відзначається не лише непересічним талантом, за який її називають однією з найкращих актрис сучасності, а й унікальною, дещо «інопланетною» зовнішністю. Здавалося б, красунею в класичному розумінні її назвати складно. Але чоловіки від Тільди в захваті й «штабелями» лягають до ніг 54-річної зірки «Хронік Нарнії».

Тож, мабуть, цілком природно, що саме Тільду чоловічий журнал GQ днями назвав «Жінкою року».

Оголошуючи переможницю, ведуча церемонії вручення цього почесного титулу Емі Шумер заявила, що в житті не зустрічала більш талановитої людини, ніж Тільда. «У 2014 році її можна побачити одразу в трьох стрічках — «Отель «Гранд Будапешт», «Виживуть тільки коханці» і «Крізь сніг». Ви знаєте, що спершу головну роль у фільмі «Крізь сніг» мав зіграти хлопець? Але Тільда сказала: «Давайте залишимо умовності, просто називайте мене «сер». Це, безумовно, велика жінка й актриса».

Сама «велика жінка» в інтерв’ю GQ розповіла про себе деякі невідомі подробиці. Зокрема, зізналася, що в молодості була дуже азартною й регулярно робила ставки на кінських перегонах. «Я була професійним гравцем, коли кілька років жила в Лондоні. Тоді я взагалі не працювала й заробляла гроші тільки на ставках. Пам’ятаю, якось поставила на жеребця з іменем Диявольський. І виграла стільки грошей, що могла прожити на них майже рік», — пригадує актриса. Ще б пак, якого ж іще вона могла вибрати коня...