«Янгольські» фантазії

04.12.2014
«Янгольські» фантазії

Адріана Ліма (ліворуч) і Алессандра Амбросіо у «фентезі-бра».

Прекрасні янголи в самій лише спідній білизні — це вже давно не фантазія, а реальність. Принаймні для тих щасливчиків, хто може дозволити собі взяти квитки на одне з найбільш очікуваних модельних шоу року, яке регулярно проводить у грудні компанія з виробництва жіночої білизни «Вікторіяз сікрет».

У 2014-му організатори вирішили влаштувати публіці одразу кілька сюрпризів. По-перше, замість традиційного Нью-Йорка «янголи» (так у «ВС» називають своїх моделей) дефілювали в Лондоні. А по-друге, головна «родзинка» шоу — оздоблений коштовним камінням ліфчик «фентезі-бра» вартістю понад 2 мільйони доларів — цього разу «роздвоївся». У кульмінаційний момент показу на подіум вийшли одразу дві красуні в «фантазійних» бюстгальтерах — 33-річні бразильські топ-моделі Адріана Ліма та Алессандра Амбросіо. Обидві — мами двох дітей і ветеранки співпраці з «Вікторіяз сікрет»: Адріана входить у число «янголів» з 2000 року, Алессандра — з 2001-го.

Стаж решти моделей «ВС» значно менший, адже більшість найвідоміших «облич» цієї марки вже розпрощалися з нею через «надто похилий» як для моделей вік чи з інших причин. Вважається, що до команди «янголів» «ВС» беруть тільки найкращих, найкрасивіших і найжіночніших манекенниць. Але, як із сумом зазначають давні шанувальники цього бренду, зі зміною модельних стандартів не в кращу сторону змінюється й принцип відбору нових дівчат. Більшість неофіток — дуже стрункі й підтягнуті, з «кубиками» на животах... і без жодної «іскри», яка так приваблювала в «янголах» попередніх «скликань».

Саме шоу-2014 було розділено на шість стильових категорій: «Позолочені янголи», «Екзотичні мандрівниці», «Дівчата мрії», «Казка», «Університет у рожевому кольорі» та «Бал янголів». Цього разу в рамках шоу було представлено 79 звабливих комплектів, що на 10 більше, ніж торік.