Дітей забагато не буває

28.11.2014
Дітей забагато не буває

Ніколь Кідман.

«Оскароносна» австралійка Ніколь Кідман зізналася, що хотіла б мати ще чотирьох дітей. Зараз 47-річна актриса разом із чоловіком, кантрі-співаком Кітом Урбаном, виховує двох донечок — шестирічну Сандей Роуз та чотирирічну Фейт Маргарет. Окрім того, в неї є 19-річний син Коннор та 25-річна дочка Ізабелла, всиновлені під час першого шлюбу з Томом Крузом. Після розлучення вони залишилися з батьком і, подейкують, не дуже люблять бачитися з матір’ю, яка не поділяє їхнього з татом захоплення сайєнтологією.

«У мене вже є четверо дітей, а в моєї сестри — шестеро, і якби я могла, то хотіла б мати ще чотирьох, — заявила Ніколь в одному з нещодавніх інтерв’ю. — Але моя мама, схоже, проти. Постійно каже: нам досить, нам досить!».

Попри спротив бабусі, іще щонайменше одного онука їй, мабуть, таки «подарують». За чутками, Кідман з Урбаном мріють про сина, і, можливо, знову звернуться до послуг сурогатної матері (саме таким чином у них з’явилася Фейт Маргарет).

А поки що Ніколь займається тим, що любить у житті найбільше після своєї сім’ї, — роботою. Як повідомляє американська преса, актриса підписала контракт на виконання однієї з трьох головних ролей у телесеріалі «Велика маленька брехня» за сюжетом однойменного роману Ліан Моріарті. Це така собі чорна комедія про трьох матерів, які познайомилися в дитячому садочку, потоваришували й зрештою опинилися на межі вбивства. Партнеркою Кідман по знімальному майданчику стане ще одна «оскароносиця» Різ Уїзерспун (обидві вони також є продюсерами серіалу), а на третю роль актрису ще шукають.