Хуліганський успіх

27.11.2014
Хуліганський успіх

Джастін Бібер.

Авторитетний американський журнал «Форбс» опублікував черговий щорічний рейтинг найбагатших молодих — віком до 30 років — знаменитостей. Лідером у 2014 році виявився скандальний канадський поп-співак Джастін Бібер, відомий не лише своїми піснями, а й регулярними «приводами» в поліцію через перебування за кермом у нетверезому стані та хуліганські витівки. 20-річний улюбленець тінейджерок примудрився заробити за рік 80 мільйонів доларів і впевнено випередив таких «ветеранок» рейтингу, як Леді Гага, Ріанна тощо.

На другому місці — також хлопці, причому аж п’ятеро, оскільки цю сходинку з 75 мільйонами посів британський бойз-бенд One Direction. А «бронза» дісталася мегапопулярній у США 24-річній кантрі-виконавиці Тейлор Свіфт, якій у 2014-му експерти нарахували 64 мільйона доходів.

Окрім того, до першої десятки увійшли Бруно Марс (60 млн.), Ріанна (48 млн.), Майлі Сайрус (36 млн.), Дженніфер Лоуренс (єдина представниця кінематографу в топ-10 — 34 млн.), Леді Гага (33 млн.), діджей Avicii (28 млн.) та музикант Скріллекс (18 млн.).