Памела йде в президенти

27.11.2014
Памела йде в президенти

Памела Андерсон.

Колись зірка серіалу «Рятувальники Малібу» Памела Андерсон була відома на увесь світ передусім завдяки своєму видатному в усіх сенсах бюсту. Відтоді спливло чимало часу, й хоча з іміджем сексапільної білявки Пам повністю не розпрощалася, зате додала йому серйозності. Передусім — витягла з грудей надто пишні силіконові імплантати й поміняла їх на менші. Активно зайнялася громадською діяльністю в організації «Люди за етичне поводження з тваринами» (ПЕТА) та відповідних програмах ООН. Бере участь у благодійних марафонах, пропагує вегетаріанство й відмову від речей із натурального хутра та шкіри тощо.

Але, як виявилося, й цього 47-річній екс-моделі «Плейбоя» замало. Тепер Андерсон планує піти в політику.

Як повідомляє американська преса, «прозріння» щодо її великої політичної місії прийшло до Памели минулого місяця... після смерті її улюбленого собаки Джо. Актриса дуже за ним сумувала й на тлі свого горя навіть помирилася з чоловіком, Ріком Саломоном. «У них із Ріком все прекрасно, вони обоє нарешті відчувають упевненість у цих стосунках. Раніше головним у житті для неї були діти, але вони виросли (синам зірки від першого чоловіка, рокера Томмі Лі, 17 і 18 років. — Ред.). І тепер вона дуже рада, що має споріднену душу в особі Ріка», — повідомив журналістам хтось із неназваних друзів блондинки.

А головне, що втрата Джо змінила ставлення Андерсон до життя, і жіночка намірилися присвятити решту відведених їй років не лише доброчинності, а й політиці. І не виключає, що колись навіть стане президентом США.

Нагадаємо, в січні Пам уже вдруге, через шість років після першої спроби, вийшла заміж за Саломона. Але вже влітку подала на розлучення. Втім цього разу до нього не дійшло — подружжя помирилося.