ХРОНІКА

27.11.2014

Теніс

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов добре відомий своєю любов’ю до тенісу. Раніше під його «фінансовим протекторатом» виступали сестри Бондаренко, останнім часом він плідно співпрацює з найсильнішою тенісисткою України Еліною Світоліною, а днями під свою опіку узяв іще й другого тенісиста країни Сергія Стаховського. Зібравши позавчора у Харкові прес-конференцію, Стах також заявив про початок співпраці з новим тренером — відомим у минулому французьким тенісистом, із яким українцеві навіть випадало грати на турнірах АТР, Фабрісом Санторо. Хоча, як уточнив Сергій, працювати з Фабрісом він почав дещо раніше, так би мовити, провів «тестові» випробування. А знайшовши взаєморозуміння — за час короткої співпраці з новим наставником Стаховський у рейтингу АТР піднявся на 40 позицій — сторони підписали повноцінний контракт.

Волейбол

Кубок ЄКВ. Жінки. 1/16 фіналу. Матч-відповідь. Дафінс (Бельгія) — Орбіта-ЗТМК-ЗНУ (Запоріжжя, Україна) — 3:2 (25:20, 22:25, 25:21, 19:25, 15:7). Перша гра — 3:2.

Обидва поєдинки запорізький клуб провів на майданчику суперника.

Баскетбол

НБА. Регулярний чемпіонат. «Торонто» — «Фінікс» — 104:100 (Валанчюнас (23) — Бледсоу (25), Лень (2)).

«Формула-1»

Французького гонщика Жуля Б’янкі, який на початку жовтня під час Гран-прі Японії потрапив у жахливу аварію, вивели зі стану штучної коми. Утім, як повідомляють західні ЗМІ, 25-річний пілот продовжує перебувати у вкрай тяжкому стані, без свідомості.