Дівчачі секрети

26.11.2014
Дівчачі секрети

Ось такі вони — персоніфіковані — коробки краси Sister’s.

Виявляється, Моніка Белуччі миє голову, розводячи шампунь мінералкою, сертифікована косметика SPARitual містить духовну складову, а серія Alpin Derm від Styx Naturecosmetis (Австрія) — найприродніша з природних косметик, — про це я дізналася, зайшовши на http://sistersbox.com.ua. Окрім подібних цікавинок, ще з’ясувала, що замовниці коробочок краси Sister’s ставлять організаторам безліч запитань. Ось найбільш типові з них, на які відповідали бренд-менеджер Юліана Пахомова та косметолог Оксана Тукачова.

— У салонах фахово застосовують комплексні засоби з догляду за волоссям чи тілом. Як уникнути помилок, користуючись засобом самій удома, адже анотації написані іноземною мовою?

— Уся сертифікована та ліцензійна продукція має бути перекладена українською. Зазвичай це наклейки на упаковці. Якщо перекладу немає, можливо, існує окремо інструкція з використання, яку можна затребувати, або брошура чи промо-лист. Косметика без перекладу справедливо підлягає сумнівам.

— Sister’s комплектує коробочки, хоч і персоніфіковано, та все ж заочно. Я не впевнена у тому, що отримаю саме ту косметику, яка мені підійде. На чому ґрунтується ваша універсалізація?

— На типі волосся (фарбованого чи натурального), типі шкіри та віці замовниці. Фарбоване волосся вимагає більшого живлення, відновлення та збереження кольору, тому що уже зазнало стресу від фарбування. Для природного волосся експерти радять вживати засоби з максимальною кількістю натуральних компонентів, що корисно для будь-якого типу.

Косметика з догляду за обличчям підбирається більш ретельно та індивідуально. Чутлива, суха шкіра обличчя вимагає особливого складу засобів, що не містять алергенних чи подразнювальних компонентів, які живитимуть та зволожуватимуть, не завдаючи шкоди. Для проблемної шкіри — косметика, яка усуває недоліки і сприяє збалансованому виділенню шкірного жиру.

Нарешті — вік. Від нього залежить, чи буде косметика з омолоджувальним ефектом, наскільки вона стане поживною чи спрямованою на регенерацію або еластичність. Шкіра після 25—30 років, як правило, нормалізована гормональним фоном, тому тут пропонуємо засоби для живлення, розладжування зморщок, для висвітлення та ліфтингу.

— Наскільки швидко можна отримати замовлену коробку Sister’s та скільки коштує доставка?

— Доставка вкючена у вартість коробочки краси. Її відправляють одразу після оплати замовлення. До речі, при самовивозі коробочок із Києва їхня ціна зменшується. Це чомусь дуже подобається чоловікам, які купують їх у подарунок одразу коханій, сестрі, мамі.

Той, хто ще не замовляв коробки Sister’s, може не знати, що, крім вміщеної косметики, у нас можна виграти її додатково у конкурсах, які часто влаштовують організатори. Заходьте на сайт і будьте в курсі!