Це ж просто свято якесь!

26.11.2014

Святкові розпродажі — це завжди приємно і для покупця, і для його гаманця. Але знижки, які з нагоди Дня подяки обіцяють в американському штаті Колорадо, особливо потішать покупців. Адже йдеться про розпродаж... марихуани!

Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», крамниці, які мають ліцензію на продаж «травички», встановили на свій товар напрочуд низькі ціни: 50 доларів за унцію (28,5 г). Це знижує вартість однієї самокрутки до всього лише одного долара. Святкова пропозиція діятиме впродовж трьох днів — п’ятниці, суботи і неділі (День подяки американці відзначають у четвер, 29 листопада).

Окрім того, деякі кондитерські до свята підготували особливі страви з підвищеним вмістом марихуани — тістечка, печиво, пироги тощо. Продавці активно рекламують свій товар у пресі та інтернеті.

Вирощувати й споживати коноплю з медичною метою у США вперше дозволили 1996 року — в штаті Каліфорнія. Відтоді таке право отримали ще 13 штатів. Але тільки у двох із них — Вашингтоні та Колорадо — продаж і споживання марихуани дозволено не тільки з медичною, а й зі «звичайною» метою: покурити (з’їсти) й отримати кайф.