Зірка на «Темному коні»

26.11.2014
Зірка на «Темному коні»

Кеті Перрі.

Незважаючи на те, що Бейонсе стала «найдорожчою» співачкою минулого року, заробивши за 12 місяців найбільше грошей з усіх представників шоу-бізнесу, на останній церемонії вручення премії American Music Awards їй довелося поступитися колезі Кеті Перрі. Саме 30-річна Кеті стала однією з головних зірок вечора, адже здобула нагороди одразу в трьох номінаціях: «Улюблена поп/рок-артистка року», «Улюблена сучасна доросла виконавиця» та «Сингл року» (Dark Horse, або «Темний кінь»). При цьому особисто на церемонії, що відбулася в ніч із неділі на понеділок, Перрі присутня не була, бо зараз гастролює в Австралії. Звідти зірка надіслала заздалегідь записану промову, яку продемонстрували глядачам на великому екрані.

Втім, Бейонсе теж на долю скаржитися гріх, адже їй дісталася головна американська музична премія у двох номінаціях: «Найкраща співачка в стилі соул та ритм-н-блюз» і «Найкращий альбом у стилі соул та ритм-н-блюз» (Beyoncе).

У найпрестижнішій номінації «Артист року» тріумфував гурт One Direction, який теж тричі піднімався на сцену по нагороди — хлопців також назвали «Улюбленим гуртом», а їхній диск Midnight Memories переміг у категорії «Улюблений поп/рок альбом».

Серед інших переможців — гурт 5 Seconds of Summer, який здобув премію в номінації «Прорив року», співачка Іггі Азалія («Улюблений артист у стилі реп та хіп-хоп», «Улюблений альбом у стилі реп і хіп-хоп»), англійський виконавець Сем Сміт («Улюблений поп/рок артист»), іспанець Енріке Іглесіас («Найкращий артист у стилі латино») та інші. А найкращим саундтреком 2014 року було визнано пісню з мультфільму «Холодне серце».