Увага на талію

25.11.2014
Увага на талію

Кейра Найтлі.

Чутки про вагітність зірки «Піратів Карибського моря» Кейри Найтлі, які вже з місяць поширюють західні таблоїди, знайшли нові підтвердження. Цього разу журналісти розшукали «надійне джерело з оточення» актриси, яке підтвердило — 29-річна знаменитість при надії.

Іще наприкінці жовтня папараці зафіксували у зазвичай пласкої, без жодного граму зайвої ваги актриси округлість на тому місці, де в нормальних людей буває живіт. А оскільки надалі Найтлі почала з’являтися на люди винятково в одязі такого крою, що приховує деталі фігури нижче пояса — сукнях із завищеною талією, модних нині светрах «оверсайз» (більших на кілька розмірів) тощо, — підозри лише посилювалися. «Сищиків» із таблоїдів не збили з пантелику навіть фотографії худющої Найтлі топлес, які зірка виклала в інтернеті на знак протесту проти того, що в глянцевих журналах їй завжди домальовують груди. І справді, знімки виявилися ще червневими.

За словами неназваного джерела, стиліст актриси дійсно підбирає для неї наряди, здатні приховати вагітний животик. Хоча термін іще невеликий — близько 12 тижнів. Як стверджує інсайдер, Кейра та її чоловік, композитор Джеймс Райтон, не планували цю вагітність. Бо дотримуються думки, що діти приходять у світ тоді, коли настає їхній час. Але обоє майбутніх батьків дуже щасливі і з нетерпінням чекають народження свого первістка.

Втім жодних офіційних підтверджень новини про «цікавий стан» зірки поки що не надходило, тож не виключено, що все це — лише фантазії жовтої преси. А Кейра поки що заклопотана просуванням фільму «Гра в імітацію», де її партнером по знімальному майданчику є незрівнянний «Шерлок» Бенедикт Камбербетч.