Зіркова заслуга

19.11.2014
Зіркова заслуга

Меттью Макконехі з сім’єю біля своєї іменної зірки.

На голлівудській Алеї слави з’явилася ще одна, 2534-та за рахунком, «монументальна» зірка. На цей раз імменою відзнакою вшанували Меттью Макконехі. За свої 45 років Меттью знявся в десятках кінофільмів, а навесні цього року був визнаний одним із найвпливовіших людей світу, але свій «законний» квадратний метр на Голлівудському бульварі отримав тільки зараз.

Загалом, минулий рік для актора став надзвичайно успішним — він отримав свого першого «Оскара» за блискучу роль у «Даллаському клубі покупців», а нещодавно в прокат вийшов ще один вдалий його проект — фантастичний фільм «Інтерстеллар», який уже третій тиждень поспіль тримається на перших місцях у світових рейтингах найкасовіших прем’єр жовтня-листопада.

«Це особливий день, великий момент у моїй кар’єрі й для моєї сім’ї», — заявив розчулений Макконехі, стоячи на своїй зірці разом із дружиною Камілою Альвес та трьома їхніми дітьми. Підтримати «іменинника» прийшли і його партнерки по «Інтерстеллару» — Енн Хетевей, Маккензі Фой та Джессіка Честейн, а також режисер фільму Крістофер Нолан. «Меттью працює набагато більше й завзятіше, ніж інші. Він точно заслужив цю зірку», — зауважив Нолан у привітальній промові.