У корови на язиці

У корови на язиці

На заняттях на тему «Корми та кормовиробництво» провідний американський фахівець iз годівлі доктор Лоуренс Джонс з American Farm Produkts розповів слухачам про годівлю молочної худоби, нові можливості лабораторних аналізів кормів, значення трьох різних груп молочних бактерій для заготівлі корму та недопущення втрати сухої речовини в кормах. Дейл Морс, представник компанії Agronomics Ltd, поділився досвідом застосування інокулянтів для консервації кормів.

Обігріти будинок — що насіння полузати!

Обігріти будинок — що насіння полузати!

Справжній ажіотаж серед херсонських фермерів зчинив альтернативний вид палива з відходів сільськогосподарського виробництва. З’ясувалося, що виготовлені місцевими підприємцями пелети з лушпиння соняшнику коштують утричі дешевше дров, а їхня енерговіддача перевищує найсміливіші очікування.

Газове АТО в заповіднику

Газове АТО в заповіднику

Подзвонили з Ковалівки: другий день не продихнути від диму, що валує з учорашніх кукурудзяних полів в околиці. Сяк-так збивши кукурудзу на орендованих у мешканців місцевих сіл паях, якісь спритні нафто-газові ділки підпалили пожовкле кукурудзиння, а на спалюваних площах, як гриби після дощу, вже вигулькнуло до десятка «вишок» невідомого авторства.

Всі статті рубрики