Брехня про мир

Брехня про мир

Засідання Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй, яке терміново скликали США через підтверджене НАТО введення Росією військових сил на схід України, знову виявилося безрезультатним. Власне, інакше й бути не може, адже для того, щоб Радбез міг ухвалити бодай якусь резолюцію, потрібна згода всіх його членів, наділених правом вето.

В унісон з ЄС

В унісон з ЄС

Євросоюз розгляне можливість посилення санкцій проти Росії 17 листопада. А тим часом Федеральна рада Швейцарії ухвалила рішення про розширення обмежувальних заходів щодо Росії в середу, 12 листопада, повідомляється на офіційному веб-сайті швейцарського уряду.

Домінялися

Домінялися

Штраф на загальну суму 4,1 мільярда доларів накладено національними регуляторами США, Великої Британії та Швейцарії на шість провідних банків цих країн за маніпуляції з курсами обміну валют. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, банки визнали свою вину і погодилися добровільно сплатити штраф з метою уникнення судів.

Підсумки «свята»

Підсумки «свята»

Маршалок (спікер) польського Сейму Радослав Сікорський звернувся до глав парламентських комісій із закликом прискорити роботу над президентським законопроектом про заборону закривати обличчя учасникам масових заходів, включно з футбольними матчами. Такий заклик озвучив позавчора і сам президент Броніслав Коморовський у листі до глав Сейму і Сенату.

Всі статті рубрики