«Айфонне» залицяння

13.11.2014

Судячи з ажіотажу, який розгорається навколо кожної нової моделі найпопулярнішого смартфона компанії «Еппл», найкращий подарунок для сучасної дівчини — це iPhone 6. А якщо подарувати їх одразу із сотню? Такий жест розтопить серце навіть найпримхливішої красуні!

Саме так вирішив програміст із китайського міста Гуанчжоу, який боявся, що кохана відмовить на пропозицію руки і серця. Аби точно отримати згоду, хлопець витратив півмільйона юанів (близько 80 тисяч доларів), закупивши 99 найновіших «айфонів». І виклав їх на вулиці у велике серце навколо дівчини, перед численними свідками оголосивши: ось тобі, зірко моя, замість обручки з діамантом «перстень» ХХІ сторіччя, виходь за мене заміж.

Подарунок обійшовся китайцеві у суму, рівну його доходу за два роки. А пересічному китайському робітникові, щоб заробити такі гроші, треба працювати не менше 17 років. Але дівчина зусиль не оцінила. І відмовила невдасі-залицяльнику на очах у кількох десятків вражених очевидців події!

Можливо, замість бодай одного з тих смартфонів варто було купити розкішний букет? Жінки — вони часом такі консервативні...