«Перчене» щастя

13.11.2014
«Перчене» щастя

Джері Холлівел.

Колишня учасниця гурту «Спайс гьорлз», а згодом — успішна сольна співачка й дитяча письменниця Джері Холлівел, схоже, нарешті знайшла надійного чоловіка. Досі їй із цим не щастило — усі романи «перчинки» були нетривалими, в тому числі і з батьком її єдиної дочки, сценаристом Сашею Джервасі, який згодом одружився зі спадкоємницею багатого роду Ротшильдів. Торік Джері було подумала, що нарешті зустріла «того самого», але російський олігарх Антон Касзубовський також швидко її розчарував.

Але один із босів «Формули-1», 40-річний Крістіан Хорнер, виявився справді надійним чоловіком. Із 42-річною Холлівел очільник команди Red Bull Racing зустрічається з березня цього року, і за цей час вони не лише не розбіглися, а навпаки — оголосили про заручини. Відповідне оголошення було опубліковано в газеті «Таймс», як це останнім часом стає модним у британських зірок (нагадаємо, днями саме через газету повідомив про свої заручини й актор Бенедикт Камбербетч). Як зазначає місцева преса, в епоху інтернету стало модним повертатися до витоків. До речі, публікація короткого оголошення в розділі «Заручини та весілля» коштує недешево — 324 фунти стерлінгів (майже 2 тисячі гривень).

Насправді Джері з Крістіаном знайомі вже більше п’яти років, але раніше були просто друзями. Та в якийсь момент приязні стосунки переросли у щось більше. Хоча надійним чоловіком Хорнера назвати складно — півроку тому він розлучився зі своєю першою дружиною після 14 років у шлюбі, хоча на той час їхній донечці було лише 6 місяців...