Знайти сестру за волоссям

11.11.2014
Знайти сестру за волоссям

Сервіс коробочки краси Sister’s.

Важко зустріти молоду людину, яка сьогодні не користується соцмережами. Із будь-якого приводу просунута молодь пише у «павутиння». Навіть пораду, критику чи запитання ми шукаємо в мережі. А оскільки в сучасному житті час щільно спресований, то все частіше ми замовляємо послугу або продукт у мережі. Цимес у тому, що перш ніж наважитися на покупку, можна знайти та почути безліч незалежних вражень про неї.

Саме так я довідалася у «Фейсбуці» про косметичні коробочки Sister’s. Мої знайомі та незнайомі дівчата жваво обговорювали вміст цих симпатичних картатих скриньок. З’ясувалося, що він — різний, і залежить від того, натуральне чи фарбоване волосся у замовниці-панянки. Неприродним білявкам, шатенкам та брюнеткам пропонують одне, а володаркам власного кольору — інше. Ціна, на диво, є прийнятною ще й з огляду на те, препарати яких фірм представляють. У Sister’s box, що продавалися у жовтні, були представлені всесвітньо відомі фірми Schwarzkopf, L’OREAL, L’ETOILE, Guam, Amway, Freeman та інші корифеї краси, а вартість набору — досить демократична. Щомісяця вміст коробочок міняється, про що сервіс завчасно попереджає у «Фейсбуці» та «В Контакті».

Тож я замовила у жовтні Sister’s для натурального волосся. Отримана косметика виявилася доволі різноманітною. При оформленні у мене з’ясували тип шкіри, бо в коробочку вкладають сучасні пробники відповідно до потреб сухої, жирної чи комбінованої шкіри, кому що підходить. Компанію кремам склали і бальзам для губ, і пакет морської солі для ванни тощо. Я хоча й орієнтуюся у косметичному морі, та не завжди можу дозволити собі купити новий продукт, а у Sister’s коробочці представлені новинки шампунів, масел, масок, експрес-порятунків для зачіски. Як анонсують організатори, надалі асортимент коробочок буде ще ширшим. Вони стануть тематичними: для використання після відвідин спортзали чи під час подорожі. Також сервіс буде відкривати нові бренди.

До честі продавців, вміст коробочки краси Sister’s складається не лише з невеличких пробників. Так, відновлювальна маска для фарбованого та пошкодженого волосся виробництва Amway містить 240 г засобу. Стандартну величину мають і бальзам для губ, і один із видів крему для обличчя. Решта препаратів представлені у невеликих дозах для того, щоб замовниця визначилася із найбільш вдалою та підходящою для неї косметикою, аби згодом витрачатися на вже відомий засіб. Моя подруга з «Фейсбуку», завдяки якій я довідалася про Sister’s, живе у Рівному і не дуже часто відвідує салони краси. Отримавши коробочку краси Sister’s, лишилася задоволена «своїм» асортиментом і вже визначилася із пріоритетами. Я — ще у стадії вивчення, хоча коробочку вже прилаштувала під прикраси.

Тим, хто має обмаль часу, щоб вивчати ноу-хау у косметології під час шопінгу, щиро раджу приєднатися до «сестринства». Тут легко довідатися про якість, ціну косметики, а головне — почути думки ровесниць, а можливо, і професіоналів, варто зайти у «Фейсбук» і набрати Sister’s.

Приємного спілкування, сестрички!