Свої розчарували

Свої розчарували

Кінофестиваль «Молодість», як відомо, — подія багаторівнева. Тобто одночасно на фестивалі демонструються кілька фільмів, і переглянути всі їх просто нереально. Більшість із фестивальних завсідників, складаючи свій особистий фестивальний маршрут, із зрозумілих причин віддають перевагу картинам під грифом FF (фестиваль фестивалів).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Обличчя «Молодості»

Обличчя «Молодості»

У рамках «Молодості» з-поміж традиційних конкурсних та позаконкурсних програм уже другий рік поспіль проводиться Національний конкурс короткометражних фільмів. КМКФ «Молодість» у партнерстві з Благодійним фондом Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» організували його як стартовий майданчик для молодих українських режисерів у 2013 році.

Ще одна філармонія?

Ще одна філармонія?

Амбітні проекти у Києві вже давно не дивина. А от у галузі класичної музики експериментів замало. Змінити це взявся Національний портал академічної музики Music-Review Ukraine. На днях у столичному Будинку вчених стартував проект «Нова філармонія».

Нетерпимість під арештом

Нетерпимість під арештом

Після того як у п’ятницю півтори тисячі небайдужих киян, одягнених у символічно жовті тони, зібралося під стінами КМДА з вимогами прозорого розслідування підпалу кінотеатру «Жовтень», виділення бюджетних коштів на реставрацію і гарантій, що зовнішність будівлі після ремонту збережеться, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відразу поспішив повідомити, що двох підозрюваних у підпалі вже затримано.

Всі статті рубрики