Велика пам’ять про маленького друга

05.11.2014
Велика пам’ять про маленького друга

Емма Уотсонна церемонії нагородження.

Отримуючи різні нагороди за свою діяльність, зірки шоу-бізнесу та кінематографа традиційно привселюдно дякують тим, хто їх підтримував, — мамі, татові, Богові, продюсеру, коханій людині, інколи навіть улюбленим собачкам чи котикам. Але зірка «поттеріани» Емма Уотсон, схоже, стала першою, хто присвятив свою перемогу... хом’яку. Відповідну присвяту 24-річна актриса виголосила на церемонії вручення премії Britannia Awards, де її визнали найкращою британською артисткою 2014 року за роль у фільмі Дарена Аронофскі «Ной». До слова, Емма стала однією з наймолодших лауреаток цієї нагороди.

Вийшовши на сцену по статуетку, юна британка (яка, до слова, мала просто чарівний вигляд у білій кофтинці з відкритими плечима, яка щільно облягала її тендітну фігуру, та вузьких чорних брюках із вишивкою) виголосила зворушливу промову про те, як вдячна за підтримку своїй уже покійній хом’ячисі Міллі. Виявляється, тваринка постійно супроводжувала тоді ще 11-річну актрису на зйомках фільму «Гаррі Поттер і Таємна кімната». «Я завжди брала її на руки, поки мене готували до зйомок. Міллі вовтузилася в мене на колінах, дратуючи цим гримерів та перукарів, а мене це заспокоювало й тішило», — розповіла Емма.

На жаль, ідилія тривала недовго: «Якось просто на знімальному майданчику в Міллі стався серцевий напад, і ми її втратили. Декоратори зробили маленьку труну і срібну меморіальну дощечку з написом «Міллі»... Спочивай з миром, Міллі, цей приз — для тебе!» — не стримувала емоцій зірка.

Окрім Уотсон, цьогорічними лауреатами «Бріттаніа еворд» стали Роберт Дауні-молодший, Джулія Луїс Дрейфус, Марк Руффало, Джуді Денч та режисер Майк Лі.