Свято — на хвилинку

Свято — на хвилинку

Напевно, багато з уболівальників уже й призабули, коли київське «Динамо» було нагорі турнірної таблиці чемпіонату України. Загалом, перебування столичного клубу в лідерах вітчизняного футболу припинилося ще із сезону 2009/2010 років, коли розпочалася затяжна чемпіонська серія донецького «Шахтаря».

Марні старання

Марні старання

Стан, у якому нині знаходиться український гандбол, далекий від задовільного. Приміром, у жіночому чемпіонаті можна знайти лише три команди, що відповідають рівню суперліги, а чоловічий турнір узагалі перетворився на відкриту першість Запоріжжя. Без сумніву, в таких умовах важко очікувати від наших національних збірних серйозних результатів.

Щасливчик на диво-машині

Щасливчик на диво-машині

На відміну від Європи, де «королівські перегони» займають чільну позицію у рейтингу вподобань шанувальників автоспорту, у США «Формула 1» в напруженій боротьбі з іншими кільцевими гонками — «Індікар» та «Наскар» — змушена конкурувати за вболівальника. Із першої спроби Гран-прі США, який з 2012 року проводиться в Остіні, міцно вкорінитися в календарі «Ф-1» не вдалося.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики