«Кралечці» старість не страшна

31.10.2014
«Кралечці» старість не страшна

Джулія Робертс.

На відміну від більшості колег по акторському цеху, які після (а то й до) 40 років активно вдаються до послуг пластичних хірургів у марному сподіванні зберегти молодість назавжди, голлівудська «кралечка» Джулія Робертс свого віку не боїться. І хоча, звісно, не відмовляється від косметологічних процедур, але пластичних операцій вирішила не робити ніколи — очевидно, надивившись на зірок, які після таких маніпуляцій узагалі «втратили обличчя» і стали геть не схожими на самих себе. «За голлівудськими стандартам я, певно, сильно ризикую, що досі не зробила підтяжку обличчя. Але й надалі не збираюся», — наголосила актриса. За словами Джулії, вона вже попередила косметичну компанію «Ланком», з якою співпрацює, що планує старіти природно. «Я буду «обличчям» бренду ще п’ять років. «Обличчям», яке старіє», — сміється 47-річна зірка, яка у 2009-му підписала десятирічний контракт із «Ланкомом».

А з віковими змінами Робертс бореться природними способами — наприклад, практикуючи йогу. І таке ставлення до життя варте захвату. До речі, днями актрису номінували на феміністську премію Women’s Image Network — за фільм «Звичайне серце», прем’єра якого відбулася в травні цього року. Джулія зіграла лікарку в інвалідному візку, яка намагається допомогти гомосексуалістам у Нью-Йорку боротися за свої права та привернути увагу влади до проблеми СНІДу. Дія відбувається у 1980-х, коли медицина лише почала дізнаватися про цю страшну хворобу.

Цікаво, що однією з суперниць Джулії в боротьбі за цю відзнаку буде її племінниця, зірка серіалу «Американська історія жахів» Емма Робертс. Ім’я переможця буде оголошено 14 грудня.