Дочекався футболіста

30.10.2014
Дочекався футболіста

Роббі із замученою переймами Айдою.

Британський поп-співак Роббі Уїльямс став удвічі щасливішим. Адже досі він був батьком лише однієї дитини, а тепер — уже двох: позавчора дружина зірки Айда Філд народила сина. Роббі ні на мить не відходив від коханої, дбаючи про неї до й після пологів, а під час самого процесу розважав породіллю, як міг. І не лише її, а й мільйони своїх прихильників — фотографії з лікарняної палати і відео свого «виступу» перед Айдою виконавець опублікував в інтернеті. Сердешній жінці не позаздриш — навряд чи багато молодих матерів зраділи б, що увесь світ може спостерігати за їхнім обличчям під час переймів...

Але Роббі, звісно, діяв з найкращих міркувань. «Я ніколи так нікого не кохав і ніким так не пишався, — написав співак про свою дружину. — Вона надзвичайна!».

Раніше 40-річний Уїльямс не раз казав, що мріє про сина. І навіть дуже засмутився, коли під час першої вагітності Айди з’ясувалося, що буде дівчинка. «Я знаю, як виховувати хлопців, з ними можна у футбол грати... А що робити з дівчатками?» — бідкався тоді виконавець. Та після народження Теодори Роуз, якій у березні цього року виповнилося два роки, змінив думку й визнав, що дочка — це «просто супер».