Тінь «колишньої»

29.10.2014
Тінь «колишньої»

Дженніфер Лоуренс.

Любителі світської хроніки ще не встигли досхочу напліткуватися про новий роман екс-чоловіка Гвінет Пелтроу, фронтмена гурту «Колдплей» Кріса Мартіна, а він, виявляється, вже знову «холостяк». А пліткувати було про що, адже після нібито остаточного розриву з Гвінет новою пасією Кріса стала найуспішніша молода зірка Голлівуду, 24-річна «оскароносиця» Дженніфер Лоуренс! Яка, до всього, нещодавно ще й «засвітилася» у скандалі з відвертими фотографіями — хакери викрали з телефону актриси інтимні знімки та домашнє відео й виклали їх у мережі.

Здавалося б, нарешті 37-річний Мартін повністю вирвався з-під опіки своєї «надто правильної» дружини і «пустився берега». Але, як виявилося, це був занадто поспішний висновок. Дізнавшись, що у її колишнього з новою подругою все серйозно, 42-річна Гвінет вирішила знову взяти над Крісом шефство (а то ще й справді берега пуститься).

Після кількох зустрічей із матір’ю двох своїх дітей музикант, схоже, засумнівався в правильності свого вибору. А можливо, це якраз Дженніфер обурили знімки папараці, які через вікно ресторану зафіксували, як Пелтроу ніжно гладить Мартіна по голові під час ланчу вдвох. Подейкують, саме Лоуренс виступила ініціатором розриву — нібито через надто щільний графік, який не дає їй змоги часто бачитися з бойфрендом. Що, до речі, правда — менш ніж через три тижні у світовий прокат вийде перша частина продовження кіноепопеї «Голодні ігри: Сойка-пересмішниця», тож Джен з головою поринула в підготовку до презентаційного турне.