ХРОНІКА

28.10.2014

Гандбол

Перемоги львівської «Галичанки» над ужгородськими «Карпатами» та херсонською «Дніпрянкою» анульовані. Причина такого рішення — рестарт чемпіонату жіночої суперліги. Як повідомляє президія ФГУ, в новій першості відбудеться об’єднання команд суперліги та вищої ліги. На старт нового чемпіонату в Броварах, що запланований на період із 28 жовтня по 2 листопада, вийде десять команд. У групі «Захід» виступатимуть «Галичанка», «Карпати», «Хмельничанка», тернопільські «Педуніверситет-Енерго» й «Економ-Університет». У групі «Центр-Південь» зіграють «Дніпрянка», миколаївський «Реал», «Бровари», київські «Спартак» і ДЮСШ-21 ЦСКА.

Волейбол

Чоловіки. Суперліга. 2-й етап, І тур. «Хімпром-СумДУ» — «Барком-Кажани» — 3:0, 3:1; «Локомотив» — «Вінниця» — 3:0, 3:0; «Фаворит» — «Буревісник-ШВСМ» — 2:3, 1:3.

Лідери (після 7 матчів): «Локомотив» — 21, «Вінниця», «Хімпром» — 12, «Барком» — 9, «Буревісник» — 8, «Фаворит» — 1.

* * *

Жінки. Суперліга. ІІІ тур. «Континіум-Волинь-Університет» — «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» – 3:0, 3:0; «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» — «Хімік» – 0:3, 0:3; «Галичанка-ТНЕУ» — «Педуніверситет-ШВСМ» – 3:0, 3:0; «Білозгар-Медуніверситет» — «Сєвєродончанка» — 0:3, 0:3.

Лідери (після 6 матчів): «Галичанка» — 18, «Хімік» — 17, «Сєвєродончанка» — 13, «Орбіта», «Волинь» — 12, «Білозгар», «Пед. ун-т», «Регіна» — 0.

«Формула-1»

На Гран-прі США 2 листопада точно не виступлять дві команди, що брали участь у всіх етапах цього сезону, — «Марусся» й «Катерхем». У британо-російської «стайні» виникли серйозні фінансові проблеми. Є вони і в «Катерхема» — управління британською командою передано представникам юридичної фірми, яка намагається знайти для «стайні» нових власників.

Бокс

Єдиний в українському медіа-середовищі журнал про бокс «Ринг», що виходив із квітня 2002 року, припинив своє існування через фінансові проблеми. Також закривається й інтернет-сторінка цього видання.

Кримінал

Капітан збірної ПАР із футболу Сензо Мейва був застрелений позавчора ввечері в селищі Веслурусе, що за 20 км від Йоганнесбурга. У будинок, де зупинився голкіпер клубу «Орландо пайретс», увірвалося троє невідомих. 27-річний Мейва отримав смертельні поранення.