Ой, очі, очі...

24.10.2014
Ой, очі, очі...

Рене після «підтяжки».

Світові таблоїди обговорюють зовнішність голлівудської кінозірки Рене Зеллвегер. Кілька днів тому вона влаштувала фурор на церемонії журналу «Елль» із вшановування жінок-знаменитостей, які найбільше відзначилися впродовж року. Рене до списку не увійшла, але теж відзначилася: тим, що спершу її... ніхто не впізнав. А коли з’ясувалося, хто ця невідома білявка, до неї одразу збіглися фотографи. Тепер журналісти не втомлюються кепкувати з того, як бажання «законсервувати» молодість змінює людей, а шанувальники актриси просто шоковані: улюбленої Бріджeт Джонс — найпопулярнішої героїні Зеллвегер — більше немає.

Судячи з усього, 45-річна Рене, яка досить давно не тішила шанувальників новими фільмами, зробила пластичну операцію з підтягування повік — блефаропластику. А також, імовірно, «підтягнула» лоб і щоки. У результаті фірмова зовнішність «оскароносиці» — вузькі очі над пухкенькими щічками й характерними губами — «стерлася», і широко розплющеними очима на світ дивиться зовсім інша жінка. А Рене ж раніше погодилася знятися в третьому фільмі про Бріджет...

«Пластику», яка часто змінює їх майже до невпізнання, роблять багато відомих жінок. Але зазвичай поступово, тож результат не так впадає в око. Втім, як запевняє сама Рене, вона собою дуже задоволена й тішиться з того, що опинилася в центрі уваги. «Мені подобаються зауваження про те, що я тепер інакша, — заявила актриса журналу «Піпл». — Я справді тепер живу інакше, щасливіше. Моє життя стало більш повноцінним, і я рада, що це видно й по зовнішності. Я здорова, нарешті взялася за себе й більше не виснажуюся, присвячуючи увесь час роботі».

Невдовзі у планах зірки — зйомки у фільмі «Повна правда» з Деніелом Крейгом.