Спонсорські місця для москвичів

23.10.2014
Спонсорські місця для москвичів

Чемпіонам Англії не вдалося в Хімках здобути першу перемогу в нинішній ЛЧ. (з сайта УЄФА.)

Згідно з рішенням контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА, московський ЦСКА всі свої домашні матчі в груповому раунді ЛЧ-2014/2015 має проводити без глядачів. Утім армійці вирішили не дослухатися до вимог європейської футбольної асоціації й на поєдинок проти «Манчестер Сіті» «провели» на трибуни «Хімки-арени» близько півтисячі вболівальників. Можливо, якби «городяни» не випустили на останніх хвилинах гостьову перемогу, присутність «нерегламентованих» фанів ніхто б і не помітив. Але, засмучений підсумковою нічиєю, «МС» подав до УЄФА скаргу, звинувативши ЦСКА в порушенні вимог вищих інстанцій.

«У будь-якому разі дозволяється присутність на матчі певних категорій осіб: наприклад, співробітників клубів та запрошених УЄФА спонсорів. Це близько 360 людей із так званого Клубу чемпіонів, які отримали запрошення від керівництва континентального футболу. Проте якщо вони всі виявилися вболівальниками нашого клубу, то це запитання до УЄФА», — відрапортував директор зі зв’язків із громадськістю ЦСКА Сергій Аксьонов. Цікаво, що скандальні вболівальники разом із червоно-синьою атрибутикою армійського клубу вивісили на трибуни стадіону ще й прапор Новоросії.

У некрасиву історію потрапили росіяни й іще в одному матчі. Завдяки помилковому рішенню арбітра з Москви Сергія Карасьова, який «вигадав» пенальті у грі «Шальке» — «Спортинг», німецька команда, спонсором якої є «Газпром», на останніх хвилинах матчу «видряпала» перемогу в португальського клубу.