Кінець чорно-білого роману

21.10.2014
Кінець чорно-білого роману

Хайді Клум.

Німецька топ-модель Хайді Клум та британський співак Сіл здавалися ідеальною парою. Тендітна білявка з ніжною світлою шкірою — і м’язистий чорний велетень із помережаним шрамами (сліди від перенесеної в дитинстві хвороби) мужнім обличчям. Такі несхожі й такі закохані: вони намагалися проводити разом кожну вільну хвилину, розуміли одне одного з напівслова, народили трьох дітей і були люблячими батьками для старшої доньки Клум від боса «Формули-1» Флавіо Бріатторе.

Але раптом щось пішло не так. І через сім років після одруження подружжя несподівано оголосило про розрив. Зі стандартним формулюванням «через нездоланні розбіжності», хоча «ми цінуємо прожиті разом щасливі роки, поважаємо й любимо одне одного і завжди разом дбатимемо про наших дітей».

Відтоді, як заява про розлучення опинилася в суді, минуло два роки. За цей час і у Хайді, і в Сіла були романи з іншими, але обіцянки вони дотримали: усі четверо дітей не відчували браку батьківської любові. 41-річна модель і 51-річний співак регулярно зустрічаються і весело проводять час із синами та дочками — як у старі-добрі часи. Під час цих прогулянок вони мають такий щасливий вигляд, що прихильники зіркової пари до останнього сподівалися на їх возз’єднання.

Та, на жаль, марно: днями стало відомо, що 14 жовтня подружжя остаточно оформило розлучення. Мабуть, найприкрішою ця новина стала для їхніх дітей. Але хай там як, Хайді з Сілом залишаються для них найкращими і люблячими батьками.