Луна розбрату

17.10.2014
Луна розбрату

Ума Турман.

Голлівудська кінозірка Ума Турман отримала неприємний «сюрприз» від свого колишнього коханого, швейцарського фінансиста Арпада Бюссона. Багатій, який до роману з зіркою «Вбити Білла» багато років жив у цивільному шлюбі з топ-моделлю Елль Макферсон і має від неї двох синів, раптом вирішив судитися з Умою за опіку над їхньою спільною дворічною дочкою. Тепер актриса, в якої також є двоє старших дітей від шлюбу з актором Ітаном Хоуком, готується до суду.

Із Бюссоном Турман познайомилася 2007 року, а у 2008-му вони заручилися. Та щось не склалося, і ще через рік пара розірвала заручини й розійшлася. Минуло трохи часу, і почуття спалахнули знову. Закохані не лише з’їхалися, а й «народили» донечку Луну. Та розбитий глек склеїти важко, і в квітні цього року Ума з Арпадом розсварилися остаточно.

Турман пережила розрив досить легко. Й нібито навіть закрутила роман зі своїм давнім другом, режисером Квентіном Тарантіно, який завжди називав її музою, але всі чутки про «щось більше» у їхніх стосунках заперечував. Щоправда, відпочивши разом на Лазуровому узбережжі під час Каннського кінофестивалю, творець і муза знову перейшли у формат «просто дружби». Принаймні у Тарантіно зараз якась нова пасія. А Ума запевняє, що нарешті «знайшла душевну гармонію». «Я зараз щасливіша, ніж будь-коли раніше. Стараюся жити мирно і спокійно. Особливо це стосується особистого життя — тепер я точно не така змучена й виснажена, як у молодості», — зізналася 44-річна актриса в одному з нещодавніх інтерв’ю.