Щоб не померти з нудьги

16.10.2014
Щоб не померти з нудьги

Джуліан Ассанж.

Засновник викривального сайту «Вікілікс» Джуліан Ассанж планує запустити лінію одягу в Індії, повідомляє британська газета «Дейлі Мейл». У колекції буде представлений одяг із портретами самого Ассанжа, які за стилем нагадуватимуть відоме зображення південноамериканського революціонера Че Гевари.

Партнером проекту є компанія «Франчайзі Індіа». Як заявив представник «Вікілікс» Олафур Вігнір Сігурвінссон, Індія є однією з тих країн, де обізнаність про діяльність «Вікілікс» «перебуває на найвищому рівні». За словами Сігурвінссона, 43-річний Ассанж задоволений пропозицією про співробітництво.

Засновник «Вікілікс» переховується від екстрадиції до Швеції у посольстві Еквадору в Лондоні з 2012 року. Раніше повідомлялося, що Ассанжа запросили попрацювати як модель на Лондонському тижні моди. Минулої неділі його голограма «відвідала і виголосила промову» на конференції з інновацій в американському штаті Массачусеттс. Голограмний зв’язок із посольством Еквадору організував британський мільярдер Алкі Девід. У «голограмному» вигляді Ассанж постав перед аудиторією вперше, але раніше він неодноразово промовляв на різноманітних конференціях і зібраннях за посередництвом зв’язку через «Скайп». Тепер скандальний австралієць має шанс стати ще й революціонером у моді, а не лише у галузі політичних викриттів.