Мі зірка латина

16.10.2014
Мі зірка латина

Дженніфер Лопес.

Латиноамериканці у США довго боролися за рівноправ’я з білими — як і афроамериканців, дехто й досі вважає їх «людьми нижчого сорту» і бачить у вихідцях з іспаномовних країн Америки в кращому разі служниць чи офіціантів. Хоча насправді мексиканці, колумбійці, кубинці тощо досягають великих успіхів у різних галузях життя Сполучених Штатів. У тому числі — й в індустрії шоу-бізнесу. Днями видання «Голлівуд репортер» оприлюднило свій щорічний рейтинг найвпливовіших латиноамериканців у цій сфері. Лідирує в ньому поп-діва й актриса Дженніфер Лопес.

Як пояснює свій вибір редакція, «імперія Джей Ло сягнула кожного куточка галузі медіа та розваг». Цього року співачка, яка народилася у Нью-Йорку, але має пуерториканське походження, випустила восьмий студійний альбом, заспівала офіційний гімн чемпіонату світу з футболу в Бразилії та стала власницею музичного телеканалу. А незабаром ще й потішить своїх фанів першою книжкою.

Окрім Дженніфер, до топ-25 найвпливовіших латиносів «фабрики мрій» увійшли актриси Єва Лонгорія та Зої Салдана, режисери Альфонсо Куарон, Гільєрмо дель Торо та Роберт Родрігес, голосиста колумбійка Шакіра та навіть репер Пітбуль. Останній, очевидно, заслужив таку честь передусім тим, що виконав гімн мундіалю World Cup разом із Джей Ло.