У 40 краса лише починається

15.10.2014
У 40 краса лише починається

Пенелопа Крус.

Незважаючи на те, що після народження дітей іспанська кінозірка Пенелопа Крус знімається значно рідше, ніж раніше, публіка про неї не забула. Зараз 40-річна актриса присвячує більшість часу коханому чоловіку Хав’єру Бардему та малюкам — трирічному Леонардо і донечці Луні, якій цього літа виповнився рік. Але скоро повернеться на знімальний майданчик, адже довго відпочивати від роботи не звикла. Тим паче, режисери вже не дочекаються виходу талановитої красуні «з декрету» і вже завалили Пе сценаріями, наввипередки запрошуючи у свої проекти.

А поки що шанувальники гарячої іспанки можуть помилуватися своєю улюбленицею на сторінках свіжого номера журналу Esquire. Який на цей раз саме Пенелопу назвав «Найсексуальнішою жінкою з нині живих» (раніше цим «титулом» часопис відзначав Анджеліну Джолі, Скарлетт Йоханссон, Мілу Куніс, Ріанну, Шарліз Терон тощо). І щоб ніхто не сумнівався, підтвердив свій вибір фотосесією молодої мами, яка й справді перебуває в чудовій формі. Принагідно акторка в інтерв’ю виданню розповіла про свою роботу — наприклад, зізналася, що обожнює кіно не менше, ніж у 20 років.

А от про особисте життя сеньйора Бардем традиційно не обмовилася й словом. Тільки й повідомила, що не відчуває себе найсексуальнішою жінкою на планеті — а просто мамою, яка мріє лише про те, щоб нарешті виспатися.