Поклик кар’єри

10.10.2014
Поклик кар’єри

Скарлетт Йоханссон.

Незважаючи на те, що її донечці Роуз щойно виповнився лише місяць, зірка «Труднощів перекладу» Скарлетт Йоханссон уже планує повернутися до роботи. Причому на цей раз актриса вирішила спробувати себе в новому амплуа. Як повідомляє британська преса, Скарлетт зіграє головну роль, а заодно й стане виконавчим продюсером телевізійного міні-серіалу за романом американської письменниці Едіт Уортон «Звичай країни».

Перший телепроект кінозірки складатиметься з восьми серій, прем’єра відбудеться вже наступного року. Героїня Йоханссон — дівчина із сім’ї скоробагатьків в американській провінції, яка твердо вирішила увійти у вищий світ Нью-Йорка. З цією метою вона виходить заміж за представника збіднілого, але досі впливового аристократичного роду. Та швидко починає зраджувати його з іншими чоловіками, як у США, так і в Європі.

Роман вийшов друком 1913 року і приніс своїй авторці Пулітцерівську премію — Уортон стала першою жінкою, яка отримала цю престижну нагороду. Для телебачення твір адаптує відомий британський драматург Крістофер Хемптон, який отримав «Оскара» за адаптацію драми «Небезпечні зв’язки».

Скарлетт Йоханссон, якій 22 листопада виповниться 30 років, зараз мешкає переважно в Парижі разом зі своїм коханим, французьким журналістом Роменом Доріаком. У вересні минулого року пара оголосила про заручини, але після того як актриса завагітніла, весілля вирішили відкласти.