ХРОНІКА

10.10.2014

Волейбол

Суперліга. Чоловіки. З’їзний тур (Харків). Перші матчі. «Хімпром» — «Барком» — 1:3, «Локомотив» — ВНАУ – 3:0, «Фаворит» — «Буревісник» — 0:3.

Жінки. 1-й тур. «Педуніверситет» — «Сіверськодончанка» — 0:3, 0:3, «Хімік» — «Білозгар» — 3:0, 3:1.

Теніс

«Челленджер» у Ташкенті (Узбекистан, призовий фонд – 125 тис. доларів). Другий раунд. Стаховський (Україна, 2) — Арнабольді (Італія) — 6:2, 6:4, Лацко (Словаччина, 3) — Молчанов (Україна) — 6:2, 7:5.

* * *

За результатами інтернет-голосування визначився склад учасниць дебютного підсумкового турніру «зірок, що сходять», котрий пройде в Сінгапурі. На одне з місць претендувала й перша ракетка України – 19-річна Еліна Світоліна. Проте в підсумковому рейтинг-листі, перша четвірка якого отримала квитки до Сінгапуру, харків’янка посіла дев’яту сходинку, набравши 7,09% голосів.

Гандбол

Суперліга. Чоловіки. 1-й тур. «ЗТР-СДЮШОР» — «Мотор» — 16:37.

Уже після старту турніру до шістки його учасників долучилося полтавське «Динамо», яке віднайшло фінанси для участі в змаганнях.

Футбол

На загальнокомандному зібранні генеральний директор ялтинської «Жемчужини» В’ячеслав Бабей заявив, що у нього більше немає можливостей із власних джерел фінансувати клуб. Водночас підтримки, обіцяної урядом Російської Федерації, він не дочекався. Відтак команда не в змозі продовжувати свою участь у чемпіонаті Росії серед команд другого дивізіону. Найближчим часом клуб відправить до РФС відповідні документи про своє знаття з першості.