Остання крапля в морі

10.10.2014
Остання крапля в морі

Шеннон Бріггс має слабкість до чемпіонських поясів братів Кличків. Чотири роки тому він безуспішно намагався відібрати титул у старшого з братів — Віталія. (УНІАН.)

Щойно Володимир Кличко поновив підготовку до бою з болгарином Кубратом Пулєвим, як знову став об’єктом переслідування з боку підстаркуватого американського боксера Шеннона Бріггса. Маніакальне бажання 42-річного екс-чемпіона світу у важкій вазі «дістати» українця дещо дивує.

Начебто, зриваючи Кличку-молодшому тренування, походи до ресторану, а тепер от скинувши українця з його плавзасобу в море, Бріггс намагається випросити у Володимира право на очну зустріч. Днями у Флориді Володимир Кличко плавав на веслувальній дошці, коли до нього на моторному човні під’їхав Бріггс. Як уже було раніше, чергову провокацію американець розпочав зі словесного нападу, викрикуючи в бік Кличка фразу типу «куди ти, туди і я». Після чого Шеннон почав намотувати кола навколо свого опонента, наганяючи тому хвилю. Не втримавшись на дошці, Володимир упав у воду. «Ти мене дістав», — доволі спокійно відреагував на витівку дикуватого боксера Кличко.

Хоча чотири роки тому, коли в столиці України відбувалося анонсування поєдинку Бріггса та Віталія Кличка, американець зовсім не нагадував «маніяка» та «людожера».

Поводячись доволі дипломатично, роздаючи шанувальникам боксу автографи, єдине, чим вразив публіку огрядний на той час боксер, якого чотири роки тому Віталій Кличко повернув до рингу з пенсії, стала колоритна зачіска.

Нині ж Бріггс тримає себе у формі. Виглядає, як здібний культурист, і за будь-яку ціну хоче зустрічі з Кличком-молодшим у ринзі.

Вочевидь, агресивна й набридлива поведінка Бріггса — це елемент піар-кампанії. Схоже, так Шеннон намагається повернути до себе увагу боксерської спільноти й отримати мільйонний контракт на бій з іменитим суперником. Хоча, не виключено, що це робота команди Володимира Кличка, яка в такий спосіб намагається додати барв та емоцій його монотонній підготовці до відповідального протистояння з Пулєвим, в особі якого багато експертів бачать серйозного візаві для володаря чемпіонських поясів за версіями WBO, IBF, WBA у надважкій вазі.